Autor: 021.rs

Novi Sad
04.10.2022.
18:57
Dva novoizgrađena semafora na Bulevaru patrijarha Pavla od danas, 4. oktobra 2022. godine, su u probnom radu, odnosno na žutom treptaču.
  • Statisticar

    06.10.2022 09:58
    Vremenski displeji
    Gospodo inzinjeri...govorite o vremenskom displeju...da li ga uopste neko statisticki kontrolise...prati njihov rezultat..pa gospodo draga...postavljate ne nekim nebitnim raskrsnicama toliko veliki interval prelaza za pesake a za to vreme ne predje ni 3...4 pesaka..odmah se pritom iza pravi guzva jer je semafor na manje od 100 metara..konkretno iz pravca Cara Dusana do raskrsnice Heroja Pinkija..drugi primer..prometnija raskrsnica za pesake..Novosadski put..i skretanje za bul.Patrijarha Pavla..pesak ne stigne ni do pola pali se crveno na sledecem prelazu...i da ne nabrajam jos mnogo primera koje sam za ovih deset godina licnog statistickog vidjenja ustanovio zbog cega dolazi do nepotrebnih cepova i zagusenja u saobracaju..osim toga na bitnim raskrsnicama nema uslovne signalizacije..da li su neispravne..da li su namerno iskljucenje to nadlezni treba da kontrolisu i ustanove...i najgore od svega..jedini bulevar koji se kontrolise i jedini je koliko toliko prometan je bul.Oslibodjenja..mislim na ove "savesne zaustavljace" koji su kulturno ukljucili sva cetiri zmigavca i resili problem pod izgovorom da su izasli samo da daju tetki lek...a policija retko kad kontrolise bul.Patrijarha Pavla gde je cesto opsti haos...autobusi ne mogu proci i samo funkcionise jedna traka..posebno oko restorana Roseto...neka gospoda saobracajne policije radi svoj posao a ne sedi po ceo dan u kaficima i kladionicama..
  • Jovan

    05.10.2022 15:14
    A da napravite zelene talase u celom gradu? O tome niko ne prica a moze se jako rasteretiti grad..ovo je jako lose isplanirano do sad
  • @NS

    05.10.2022 14:28
    Na tom mestu je reklo bi se bolje staviti kružni tok a ne semafor, veća je frekvencija u pravcu bulevara koje bi semafor bespotrebno kočio.
  • Rasteretiti saobraća

    05.10.2022 10:08
    Zaboravili raskrsnicu
    Može semafor a može i kružni tok na uglu Bulevara evrope i Branka Bajića . Rasteretio bi saobraćaj ali zaboravili na tu frekventnu raskrsnicu...čak su i sredstva bila obezbeđena.
  • NS

    05.10.2022 09:39
    Semafor
    Kad će semafor na uglu Bulevara Evrope i Branka Bajića, bilo rečeno i predviđeno davno...stotine vozila koji hoće levo ,čekaju na raskrsnici da bi prvo otišli desno (jer mogu samo desno ), pa opet čekaju na sledećoj raskrsnici da bi se polukružno vratili nazad. Kakvo usporavanje saobraćaja i gnjavaža za stotine građana. Kad će semafor koji je tu bio predviđen.
  • Krembosi

    05.10.2022 07:25
    200 soma evra za dve raskrsnice, o zelenom talasu mozete samo da sanjate, to je redje od dobrog tonca u NS.
  • Srdjan

    04.10.2022 19:44
    Koordinacija sa postojećim semaforima??? Kakva gruba šala, može proći nekom iz Surdulice što čita ovu vest pa ne zna Novosadsku koordinaciju semafora

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna